Услуги

Маркетинг в социалните мрежи и реклама

Използвайте нашите маркетингови услуги за социални медии, за да повишите разпознаваемостта на бранда, връзките и трафика към сайта си.

Разпознаваемост или как да се сдобиете с повече последователи

Увеличаването на последователите в социалните мрежи позволява повече хора да научат за продукта ви и да го препоръчат и на техни приятели. Оставяйки това в наши ръце си гарантирате, че сред аудиторията ви ще са основно клиенти, поддръжници и фенове.

Контакти

Без повече неподходящи тълпи! Ние правим така, че хората, които натискат “like” и “follow” бутоните, съвпадат с онлайн поведението и интересите на сегашните ви клиенти.

Създаване на ангажираност

За да изградите силни връзки с последователите си трябва сериозно да ги въвлечете във вашия бранд. Това неизменно води до повече продажби.

Ще привлечем вниманието на аудиторията, задавайки им релевантни въпроси, предоставяйки интригуващо съдържание и полезни съвети. Това неизменно води до достоверни лайкове и отзиви, по-съдържателни коментари и наистина заинтересовани последователи.

Уебсайт трафик

Ако повече хоря видят добре структурирания ви сайт, имате по-големи шансове да реализирате продажби. Привличането на повече посетители е основният фокус на рекламните ни кампании в социалните мрежи.

Ще използваме всички трикове от арсенала ни като допълнителни пренасочващи реклами, за да увеличим трафика.

Рекламиране в социалните медии

Наш специалист по социалните медии ще се грижи за вашите акаунти и помогне да се оптимизират разходите и да има по-добри крайни резултати.

Рекламна стратегия

На практика е безсмислено да харчите пари докато нямате конкретен дългосрочен маркетинг план. Стратегите, които разработваме са достъпни и компактни и в същото време детайлни и ефективни. Те включват тествани и доказани рекламни ниши, чрез които ще забележите как случайни хора се превръщат в уебсайт трафик и клиенти.

Грабващи реклами

Нашите рекламни специалисти ще напишат завладяващо съдържание и ще създадат изкушаващи картинки за вашата кампания, за да копнеят хората за продукта ви.

A / B  разделителни тестове ще се извършват върху вашите реклами, за да се направи разлика между прекалено висок и недостатъчен резултат.

Следене на рекламите и оптимизация

Ще продължаваме да следим вашите реклами ежедневно.Ние сме фенове единствено и само на ефективните реклами! Ако идентифицираме някоя, която не буди достатъчно интерес ще я спрем и пуснем друга, за да запазим добрите резултати.

Обратна връзка и доклади

Вие трябва да сте наясно с това как се котира съдържанието, за което плащате. Ще получавате месечни отчети и имайки инсталиран брояч на конверсиите на рекламите, ще можете да прецените какво работи и какво не.

Нашият подход към рекламирането в социалните мрежи включва стратегически подбор на таргет групата, управление на общността, висококачествено съдържание и ефективна платена реклама. Усилията, които полагаме ни се отплащат с растеж на каналите и постоянна аудитория. И всичко това на разумна цена! Благодарение на добре структурираните и тествани на пазара методи, можем да стартираме продукт от малък мащаб, управляваме множество уебсайтове и да изградим успешна социална стратегия от А до Я с видими резултати.

Вие Сте На Ход

Свържете се с нас и да започваме

Контакти