Платено търсене (PPC)

Управление на PPC кампания

Pay per click (плащане на кликване) е доказано най-ценната форма на реклама досега.

Това не са слухове!

Избирането на PPC позволява на бизнеса ви не само да е лесно откриваем, но ви дава информация в реално време за ефективността на маркетинг стратегията ви. Ние можем да започнем нова Google Ads кампания за бизнеса ви или да подсилим вече съществуваща.

Контакти

Хората наистина кликват върху рекламите докато търсят нещо и PPC е наистина ефективен. Но за целта трябва да е направен правилно! Имате нужда от експерт, който знае как да се справя с променливи и пермутации. Нека това не ви плаши. Тук сме, за да ви помогнем. Ще филтрираме неподходящите запитвания, оптимизираме страниците и предвидим поведението и намеренията на потенциалните ви клиенти.

Управление на PPC кампания

Започваме, създавайки PPC стратегия от нищото. Вашият личен PPC специалист ще работи с вас отблизо и ще ви помага през цялото време.

Писане на реклами (А/В тестване на рекламния текст), схема на рекламирането, преглед на PPC и оптимизация, за да се намали цената на всяко кликване, допълнителни рекламни услуги (допълнителни линкове, телефонен номер, адрес и др.) са част от методите ни.

Стратегия „ключова дума“ – увеличаване/намаляване на ключовите думи, когато е необходимо; регулиране на списъка с негативни ключови думи при нужда, оценка на ключовите думи и сходството им.

Оптимизация на акаунт: рекламна група и преглед на оптимизацията; настройки на оптимизацията на кампанията; оптимизация на click-through rate (CTR); оптимизация и преглед на PPC; преглед и оптимизация на качеството , месечен отчет на рекламния статус на кампанията

Месеца
6
Месеца
12

Типични PPC методи

GI Creative обикновено изцяло управлява рекламната кампанията за първоначални 6 или 12 месеца. Някой по-специални ситуации изискват различен подход.

Learn More

Измерване и наблюдение

Ключови индикатори за изпълнение (KPI) поставят цели и предоставят персонализирани доклади, които посочват как тези цели могат да бъдат изпълнени. Друг важен аспект е Връщане на инвестицията (ROI) за марки с напълно различни бизнес модели. Ние ще ви помогнем да проектирате и адаптирате тези модели така, че да отговарят на вашите точни бизнес изисквания. Данните са източника на власт в бизнеса. Жизненоважно е да се разбере как обществото реагира на нашата работа, за да се предоставят постоянни иновации. Ето защо ние виждаме безценния инструмент на анализирането като нестихващ елемент на прогреса.

Вие Сте На Ход

Свържете се с нас и да започваме

Контакти