Услуга

Уеб дизайн

Разчитаме само на най-добрите дизайн технологии

Подход

Нашият екип, част от който са едни от най-добрите в сектора, включва професионалисти с огромен опит в графичния и интерактивния дизайн, фронт-енд разработчици, флаш специалисти, програмисти, 3D аниматори, СЕО и ветерани в сферата на онлайн маркетинга.

Контакти

Подходът ни към всеки проект е винаги индивидуален и уникален, базиран на внимателно планиране. Целим се в намирането на необикновени, незабравими решения, докато изграждаме сигурен и надежден софтуер със запомнящи се свойства откъм графичен дизайн.

Разнообразие

Огромният опит и знания, комбинирани с индивидуалните качества и способности на всеки член от нашите екипи ни позволяват да предоставим на клиенти най-доброто обслужване, когато стане въпрос за изграждане на уебсайтове, свързани с продукти, предоставяне на онлайн бизнес решения, което включва уебмагазини и онлайн услуги заедно с електронно плащане; сайтове за обслужване и информация; онлайн рекламиране чрез Facebook; онлайн игри и много други.

В GI Creative искаме посетителите на вашия сайт да останат с отлични впечатления. Разчитаме само на най-добрите дизайн технологии и вследствие на това получаваме доверието, от което марката ви се нуждае.

Повече от 50% от онлайн активността е през мобилни устройства. Ето защо е задължително даден уебсайт да може да показва своя дизайн през всички платформи.

Ползване

Освен открояващ се дизайн и променливост, ще предоставим на вашия сайт лесно за използване устройство. Всички менюта ще са с висока достъпност и ще бъдат запълнени с огромен брой функции. Посетители дори няма да имат нужда от търсачка, защото всичко, което търсят ще е точно пред очите им.

Вие Сте На Ход

Свържете се с нас и да започваме

Контакти