За нас

GI Creative

GI Creative е сертифицирана от Гугъл световна агенция, специализирана в комуникацията, рекламата, уеб присъствието и маркетинга. През последните седем години помагаме на бизнеса да се развива и адаптира към постоянно изменящия се дигитален свят. От съществено значение за нас е да предоставяме услуги за всеки клиент и бранд, според специфичните им нужди. Основният ни фокус пада върху дигиталния маркетинг, защото той е бъдещето. Сред другите ни дейности са PR, връзки с медиите и традиционен маркетинг - вестникарски обяви, радио обяви и билбордове. Работата в GI Creative започва с копирайтинг и съдържание и се разгръща до последователна маркетинг кампания, насочена към правилната аудитория. Ние можем да изградим уеб присъствието ви от нулата, както и да анализираме из основи съществуващ уебсайт и маркетинг кампания и да предложим подобрения. Клиентите ни се доверяват напълно и приемат нашите стратегии, което неминуемо води до безпрецедентен успех на бизнес начинанията им. Задълбочените ни умения в онлайн търсенето и вникването в психологията на потребителя, ни позволяват да анализираме пазара, да идентифицираме правилната целева група и да стигнем до нея по най-ефективния начин. Екипът ни винаги е в крак с последните течения в сферата на маркетинга, като акцентираме върху дигиталния маркетинг, социалните медии, SEO, уеб дизайн и брандиране. Проектирали сме и имплементирали маркетинг планове и стратегии за бизнеси от различни сектори, сред които финанси, недвижимо имущество, луксозни стоки, пътувания и туризъм, хоспиталити и изкуства. Впечатляващото ни портфолио включва наградени дигитални кампании, уебсайтове, брандиране, мобилни приложения, продукти и игри.

Digital marketing is definitely top priority as it is cost effective and transparent. However, we also offer excellent PR, Media Relations and traditional marketing such as newspaper ads, radio ads and billboards, as part of our 360-degrees approach.

Work at GI Creative begins with excellent copywriting and content, and expands to a consistent marketing campaign targeting the right audience. We can build your web presence from scratch, as well as thoroughly analyse an existing website and marketing campaign and suggest improvements. Clients trust us and adopt our strategies, which leads to unprecedented progress for their enterprises. Superb research skills and understanding of consumer psychology allow us to analyse the market, identify the correct target audience and reach it in the most efficient way. The team keeps up to date with the latest marketing news and advancements, particularly with respect to digital marketing, social media, SEO, web design and branding. We have designed and implemented marketing plans and materials for businesses in a variety of sectors, such as finance, wealth management, business services, real estate, luxury goods, travel & tourism, hospitality and the arts. Our impressive portfolio is comprised of award-winning digital campaigns, websites, branding, products and games.

Услуги

Богатият ни опит в създаването на широко разпространени дигитални кампании насърчава клиентите да ни се доверяват и да са отворени към иновации в бизнеса си.

Какво правим

Интелектуални Гении

Да си уникален не е трудно. Въпреки това се изискват усилия, за да се откроиш от тълпата. Ние сме тук, за да предоставим знание, опит и креативност, от които се нуждаете, за да изпъкнете във вашата индустрия. Всички потенциални клиенти ще ви забележат и почувстват нуждата да купуват вашите продукти.

Подсилете основите

Когато има пукнатини или дупки в маркетинговата ви стратегия ние се намесваме, предлагайки подобрения в кампанията, дори и да сте ни потърсили за нещо дребно. Притежаваме умението и ресурсите да запълваме празнините и заменяме излишното. Разчитаме на SEO, PPC и други инструменти на сериозните маркетинг експерти.

Можем да направим същото за вас

За една година събрахме 30,000 Фейсбук последователи, 4,000 споделяния на едно видео, 25,000 гледания на стойност два долара! Оставете ни да надминем това с вашата марка!

СУН ДЗЪ НА МАРКЕТИНГ

В днешно време не е толкова трудно да се произведе чудесно копие. Продажбата на нещо също е относително лесна. Но да се обединят двете и да се постигне постоянен трафик към даден сайт, за да се стигне до продажби, изисква стратегически опит. Нашите стратегии не търпят провал, така че се пригответе за шума на парите.

Солидна работа в екип

Ние сме екип и работим като един. В същото време, всеки член на екипа има отлични познания в своята област. След като успяхме да постигнем и поддържаме този баланс, предоставяме специализирани услуги в сферата на социалните медии, създаването на реклами, стратегии за съдържание, брандиране, ПР, и пълна маркетингова кампания за широка гама индустрии, сред които и вашата.

Не се крийте от клиентите повече

Да, може да имате най-добрия продукт, перфектната идея, най-страхотният дизайн и прецизен бизнес план. Но какво от това, ако никой не може да ви открие? Оставете ни да ви направим откриваеми и да освободим потенциала ви. Ние сме тук, за да предоставим възможност на правилните хора да видят какво правите и разбира се, те да платят за това.

Екип

M.S.

Videography & Photography fairy

G.I.

PR & Marketing Guru

S.I.

Sales Manager

K.N.

Talent Scout

I.T.

Web Master

N.R.

Copywriting Genius

Вие сте на ход

Свържете се с нас и да започваме

Контакти