Чудите се откъде да започнете що се отнася до SЕО?

SЕО

Вече сте една стъпка по-близо до успеха щом сте при нас!

Искате нас

Качеството е в основата на SЕО и в това сме най-добри. Ние добавяме стойност на вашия уебсайт, следователно и на вашия бизнес.

Contact us now

Ако искате компания, която прави невъзможното за своите клиенти, то тогава искате нас!

Стремим се да получите най-добрите резултати.

Целта ни е не само да подобрим показността на сайта ви във всички търсачки, но и да изменим натовареността по такъв начин, че да Ви носи печалба. Ние, в GI Creative не вярваме в еднообразни техники. Работим упорито и имаме големи познания. Това е в основата на нашето иновативно мислене и креативност. Стремим се да получите най-добрите резултати.

Без значение дали сте сайт за електронна търговия или просто искате сайтът ви да излиза сред първите възможности, GI Creative има грижата за SЕО кампанията ви.

Искате да доминирате местното търсене?

Да акцентирате върху мобилен SЕО? Да подобрите конверсациите си чрез CRO? Или просто за SЕО проверка, която да покаже къде се намира вашият сайт? Можем да ви помогнем за това и още много други неща.
Дори и ако и имате наказания от Google, ние ще премахнем всичко негативно за вас в онлайн пространството и ще върнем сайта ви в топ форма.

Използваме техниките на бялата шапка, за да предпазим разпознаваемостта на марката и да я включим в Big Directories, High DA Links, Portals, Business Listings, Yellow Pages, Maps, Profiles, Web 2.0, Bookmarking, и други. Ще вдигнем шум в социалните мрежи като LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube, за да може повече хора да научат за уникаления ви продукт, ще публикуваме статии, обяви в пресата, класифицирани реклами, ревюта, оценки, истории и продукти в най-посещаваните сайтове. Веднъж щом достигнем топ 5, целевата група ще се насочи към сайта ви. Чрез Google Analytics вашият сайт ще се проверява за проблеми и защо някои купувачи не поръчват нищо.

SEO

Нов SЕО проект започва с проверка, която ни помага да установим проблемите на вашия уебсайт и възможните опции за подобрение. Това включва ревизия на техническото състояние на уебсайта, съдържанието и ключовите думи, правилно индексиране и достъпност, профили в Google+ и Facebook. На този етап предлагаме да се вземат нужните мерки чрез методи, които са доказано ефективни. Изчисляваме колко време ще ни отнеме проектът, колко ще струва и очакваните резултати. След инспекцията минаваме към фаза едно, която включва специални ключови думи, ключови думи състоящи се от три думи, както и от две думи. После предстои фаза две с ключови думи от една или две думи.

Вие Сте На Ход

Свържете се с нас и да започваме

Контакти